Kotikartano 2

Meillä Kotikartano 2:ssa sinulla on oma huone, jonka voit kalustaa mieleiseksesi omilla huonekaluillasi. Lisäksi käytössäsi ovat viihtyisästi sisustetut yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat sekä kuntosali.

Haluamme, että koet elämäsi turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Voit osallistua Kotikartano 2:n jokapäiväisiin askareisiin ja tapahtumiin omien mieltymystesi mukaisesti. Sinulla ja läheisilläsi on myös mahdollisuus osallistua yhteisökokouksiin toimintamme ja arjen suunnitteluun.


Tärkeä tehtävämme on yksilöllisen ja laadukkaan hoidon, hoivan ja huolenpidon turvaaminen. Sinulle nimetään vastuuhoitaja, joka laatii hoito- ja palvelusuunnitelman tarpeesi huomioiden yhdessä läheistesi kanssa. Avustamme sinua arkisissa toimissasi voimiesi mukaan. Huolehdimme sairaanhoidollisista tarpeistasi ja tarvittaessa järjestämme myös saattohoidon kotiisi mahdollisuuksien mukaan.

Yhteistyötä sinun ja läheistesi kanssa on meille tärkeää. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Kotikartano 2:een.

Ratakatu 4
84100 YLIVIESKA

Palveluesimies
0444195472
Sairaanhoitaja
0444195450
Sairaanhoitaja
0444195451