Kotikeskus

Asiakkaanamme sinulla on oma huone, jonka voit kalustaa mieleiseksesi omilla huonekaluillasi. Lisäksi käytössäsi ovat viihtyisästi sisustetut yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat.

Tavoitteemme on, että voit kokea elämäsi turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Voit osallistua Kotikeskuksen jokapäiväisiin askareisiin ja tapahtumiin omien voimavarojesi ja mieltymystesi mukaisesti. Sinulla ja läheisilläsi on myös mahdollisuus osallistua yhteisökokouksiin toimintamme ja arjen suunnitteluun.


Tärkeä tehtävämme on yksilöllisen ja laadukkaan hoidon, hoivan ja huolenpidon turvaaminen. Asiakkaillemme nimetään vastuuhoitaja, joka laatii hoito- ja palvelusuunnitelman sinun tarpeesi huomioiden yhdessä läheistesi kanssa. Avustamme sinua arkisissa toimissasi omia voimavarojasi tukien. Huolehdimme sairaanhoidollisista tarpeistasi ja tarvittaessa järjestämme myös saattohoidon kotiisi mahdollisuuksien mukaan.
Yhteistyötä sinun ja läheistesi kanssa on meille tärkeää. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Kotikeskukseen.

Vapaudentie 31
85500 NIVALA

Palveluesimies
0444196780
Mäntykoti
0444196781
Rantakoti
0444196775