Omavieskan palvelukoti

Omavieska

Asiakkaanamme sinulla on oma huone, jonka voit kalustaa mieleiseksesi omilla huonekaluillasi. Lisäksi käytössäsi ovat viihtyisästi sisustetut yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat, sekä kuntosalinurkkaus.

Tavoitteemme on, että voit kokea elämäsi turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Voit osallistua Omavieskan jokapäiväisiin askareisiin ja tapahtumiin omien voimavarojesi ja mieltymystesi mukaisesti. Sinulla ja läheisilläsi on myös mahdollisuus osallistua yhteisökokouksiin toimintamme ja arjen suunnitteluun.


Tärkeä tehtävämme on yksilöllisen ja laadukkaan hoidon, hoivan ja huolenpidon turvaaminen. Asiakkaillemme nimetään vastuuhoitaja, joka laatii hoito- ja palvelusuunnitelman sinun tarpeesi huomioiden yhdessä läheistesi kanssa. Avustamme sinua arkisissa toimissasi omia voimavarojasi tukien. Huolehdimme sairaanhoidollisista tarpeistasi ja tarvittaessa järjestämme myös saattohoidon kotiisi mahdollisuuksien mukaan.
Yhteistyötä sinun ja läheistesi kanssa on meille tärkeää. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Omavieskaan.

Papinpolku 2
85200 ALAVIESKA

Palveluesimies
0444196381
Sairaanhoitaja
0444196382
Sairaanhoitaja
0444196383
Sairanhoitaja
0444196384