Kestinpuiston palvelukoti Nivalassa

Kestinpuiston palvelutalo

Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. Sinulle nimetään vastuuhoitaja, joka laatii hoito- ja palvelusuunnitelman tarpeesi huomioiden yhdessä läheistesi kanssa. Avustamme sinua arkisissa toimissasi omia voimavarojasi tukien.

Sinulla oma huone, jonka voit kalustaa mieleiseksesi omilla huonekaluillasi. Lisäksi käytössäsi ovat viihtyisästi sisustetut yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat.


Tavoitteemme on, että voit kokea elämäsi turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Voit osallistua Kestinpuiston päivittäisiin askareisiin ja tapahtumiin omien voimavarojesi ja mieltymystesi mukaisesti. Sinulla ja läheisilläsi on myös mahdollisuus osallistua yhteisökokouksiin, joissa suunnitellaan toimintaamme.

Yhteistyötä sinun ja läheistesi kanssa on meille tärkeää. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Kestinpuistoon!


Huolehdimme sairaanhoidollisista tarpeistasi ja tarvittaessa järjestämme myös saattohoidon kotiisi mahdollisuuksien mukaan.

Kyläojantie 1
85500 NIVALA

Palveluesimies
0444196538
Hoitaja, Toivola
0406355368
Hoitaja, Metsola
0406355366
Hoitaja, Kurkela
0406355364