Hoiva

Asiakkaanamme sinulla on oma huone, jonka voit kalustaa mieleiseksesi omilla huonekaluillasi. Lisäksi käytössäsi ovat viihtyisästi sisustetut yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat.

Tavoitteemme on, että voit kokea elämäsi turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Voit osallistua Ylivieskan hoivan jokapäiväisiin askareisiin ja tapahtumiin omien voimavarojesi ja mieltymystesi mukaisesti. Sinulla ja läheisilläsi on myös mahdollisuus osallistua yhteisökokouksiin toimintamme ja arjen suunnitteluun.


Tärkeä tehtävämme on yksilöllisen ja laadukkaan hoidon, hoivan ja huolenpidon turvaaminen. Asiakkaillemme nimetään vastuuhoitaja, joka laatii hoito- ja palvelusuunnitelman sinun tarpeesi huomioiden yhdessä läheistesi kanssa. Avustamme sinua arkisissa toimissasi omia voimavarojasi tukien. Huolehdimme sairaanhoidollisista tarpeistasi ja tarvittaessa järjestämme myös saattohoidon kotiisi mahdollisuuksien mukaan.
Yhteistyötä sinun ja läheistesi kanssa on meille tärkeää. Läheisesi ja ystäväsi ovat aina tervetulleita viettämään aikaa Ylivieskan hoivalle.

Kirkkotie 4
84100 YLIVIESKA

Sairaanhoitaja
0444195273
Hoitajat
0406355059
Palveluesihenkilö
0444195501