Koronarokotusten ajanvaraus auki nyt myös 30–34-vuotiaille

Koronarokotusten ajanvaraus on nyt avoinna kaikille v. 1991 syntyneille ja tätä vanhemmille. Varaa rokotusaika sähköisen ajanvaraus -palvelussa. Jos ajat ovat tilapäisesti loppu, käythän palvelussa toisena ajankohtana uudestaan. Uusia rokotusaikoja lisätään sähköiseen ajanvaraukseen jatkuvasti.

Myös riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat yli 16-vuotiaat voivat varata rokotusaikoja. Riskiryhmiin kuuluvat varaavat rokotusajan puhelimitse numerosta 040 635 5450 tai 040 635 5449. Puhelinajanvaraus on avoinna ke ja to klo 9–16.  

Ylivieskassa ja Nivalassa on tarjolla rokotusaikoja pidempään iltapäivällä tiistaina 8.6. ja tarvittaessa myöhemmin. 

Muualla työskentelevä voi ilmoittautua rokotukselle soittamalla koronarokotusten ajanvarausnumeroon.

Nivalan rokotuspaikka muuttuu. 8.6. alkaen rokotuksia annetaan Kyösti Kallion koulussa. Ylivieskassa rokotukset jatkuvat seurakuntakoti Mariassa.  Alavieskassa ja Sievissä rokotukset annetaan neuvoloissa. Myös tehosterokotukset annetaan em. paikoissa. 

Tehosterokote annetaan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotteesta. Ajan tehosterokotukseen saa ensimmäisen rokotuksen yhteydessä. Tehosterokotusaikoja voidaan siirtää vain pakottavista syistä (esim. sairaus tai leikkaus). ​Peruutukset numeroon 08 419 6501 ma–pe klo 8–13.

Huom. Kuntalaisen tulee itse varata oma rokotusaikansa.