Koronanäytteenotto

Huom! Oulaskankaan yhteispäivystys ilmoittaa, että 23.7.2021 alkaen Covid-näytteitä otetaan Oulaskankaan yhteispäivystyksessä virka-ajan ulkopuolella vain sote-alan työntekijöistä sekä heidän lapsistaan resurssipulasta johtuen. Näytteenottoon saavutaan edelleen vain ajanvarauksella soittamalla numeroon 08 315 7575. Puhelimeen vastataan arkena klo 13–20 ja viikonloppuisin klo 8–16.

Hakeudu koronatestiin, jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita. 

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion koronanäytteenotto on auki maanantaista perjantaihin ja näytteenottoon pääsee hyvin kaikkina arkipäivinä. Voit varata ajan näytteenottoon kansalaisen terveyspalvelussa. Palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella. Muista ilmoittaa varauksen yhteydessä matkapuhelinnumerosi jotta testitulos voidaan lähettää sinulle teksiviestillä.

Voit varata ajan koronanäytteenottoon myös soittamalla Kallion koronaneuvonnan numeroon p. 08 419 5140 (ark. klo 8–15).

Auto­kais­tal­li­set dri­ve in ‑näyt­teen­ot­to­pis­teet sijait­se­vat Nivalassa ja Ylivieskassa terveyskeskusten yhteydessä. Drive-in kaistalle voi saapua myös esim. pyörällä. Näyt­teen­ot­to­pis­teen kais­tat on tar­koi­tet­tu ainoas­taan koro­na­näyt­tee­no­tol­le, eikä kais­tal­la teh­dä mui­ta arvioita. Sairausloma-asioissa ota yhteyttä omaan työterveyshuoltoon tai koronaneuvonnan numeroon. Katso tarkemmin: Koronanäytteenoton toimintaohje