VALIKKO
Tietoa kuntayhtymästä > Yksityisille palvelujen tuottajille

Yksityisille sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajille

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion palvelut järjestetään monituottajamallilla niin, että palveluja tuottavat Kallion lisäksi yritykset, järjestöt, yhdistykset ja vapaaehtoiset toimijat.

Voit hakeutua palveluntuottajaksi sähköisesti Aputori.fi sivuston kautta. Sivustoa ylläpitää Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y.

Toimi näin:
1. Mene www.aputori.fi -sivuille ja klikkaa oikeasta laidasta kohtaa Palveluntuottaja/ Tilaaja, kirjaudu > toimi ohjeen mukaisesti ja jätä rekisteröintipyyntö. Pyyntösi käsitellään kahden päivän sisällä ja saat käyttäjätunnuksen portaaliin.

2. Jätä sähköinen hakemus liitteineen Aputorille. Tulosta hakemusasiakirja ja lähetä se Kallioon allekirjoitettuna sille palvelujohtajalle, joka vastaa tuottamastasi palvelusta. Allekirjoituksellasi sitoudut täyttämään Kallion palveluntuottajalle asettamat vaatimukset. Sähköiset liitteet tulostetaan Kalliossa.

3. Jos yrityksesi toimii vain yhden aluehallintoviraston alueella, luvan myöntää aluehallintovirasto. Kahden tai useamman aluehallintoviraston alueella toimivalle palvelujen tuottajalle luvan myöntää Valvira.

4. Kun Kallion palvelujohtaja on hyväksynyt hakemuksen, hän kirjoittaa
lausunnon luvanvaraisesta toiminnasta, esimerkiksi ympärivuorokautisesta sosiaalipalvelusta, ja lähettää lupahakemuksen liitteineen AVIiin.

Kallion viranomainen lähettää saamansa ilmoituksen AVIiin muusta kuin ympärivuorokautisesta sosiaalipalvelutoiminnasta, ei kuitenkaan kotipalvelun tukipalveluista tai yksityisestä perhepäivähoidosta.

Luvan ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen antamiseen myöntää aluehallintoviranomainen ennen toiminnan aloittamista tai sen olennaisesti muuttuessa. Myös lopettamisesta on ilmoitettava aluehallintoviranomaiselle.

5. Kun saat tiedon, että sinut on hyväksytty palveluntuottajaksi, voit täyttää
yrityksesi tiedot Aputorille.

Ohjeistusta palveluntuottajaksi hakeutumiseen saat Kallion palvelujohtajilta ja Aputorin teknisestä käytöstä Tuomas Anttilalta, tuomas.anttila@nihak.fi p. 044 4457007

Aputorilta löytyvät yritysten tuottamat palvelut hintatietoineen Kallion ja Selänteen peruspalvelukuntayhtymien, sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sekä Oulaisten kaupungin alueelta.

Tuottajarekisteriä täydennetään sitä mukaa, kun uusia palveluntuottajia hyväksytään. Aputorilta löytyy sekä palvelusetelillä hankittavia palveluja että sellaisia palveluja joita asiakas voi hankkia omalla kustannuksellaan.

.

Yksityisten sosiaalipalvelujen valvontasuunnitelma ja palvelusetelien sääntökirjat

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion yksityisten sosiaalipalvelujen valvontasuunnitelmapdf, 466 kb

Valvontasuunnitelman Liite 4
Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirjapdf, 569 kb

Valvontasuunnitelman Liite 5
Kehitysvammahuollon asumispalvelujen palvelusetelin sääntökirja pdf, 681 kb

Valvontasuunnitelman Liite 6
Ikäihmisten tehostetun palveluasuminen palvelusetelin sääntökirjapdf, 671 kb

Valvontasuunnitelman Liite 7
Kotihoidon palvelusetelin sääntökirjapdf, 711 kb

Lääkinnällinen kuntoutus

Kallion lääkinnällinen kuntoutus käyttää palveluseteliä fysioterapia ja lymfaterapia palveluiden ostopalveluissa.

Fysio- ja lymfaterapian palvelusetelin sääntökirjapdf, 284 kb