VALIKKO
Tietoa kuntayhtymästä > Rekisteröintipisteet

Rekisteröintipisteet

Potilastiedon arkiston ja reseptikeskuksen käyttö edellyttää terveydenhuollon ammattilaiselta terveydenhuollon varmennekortin käyttöä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöille, terveydenhuollon organisaatioissa työskentelevälle muulle henkilöstölle ja terveydenhuollon muille sidosryhmille myönnettävät varmennekortit tuottaa Väestörekisterikeskuksen Varmennepalvelut. Korttia tarvitsevan on käytävä henkilökohtaisesti tekemässä varmennekorttihakemus rekisteröintipisteessä.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion rekisteröintipisteet ovat myös kuntayhtymän ulkopuolisten kortinhakijoiden käytettävissä. Ajan voit varata suoraan Kallion rekisteröintipisteestä.

Toimikorttien ja varakorttien tilaaminen rekisteröintipisteessä maksaa ulkopuolisille 60 €/kpl (sis. alv:n). Kuvallisen kortin valokuvauksen ulkopuolinen maksaa suoraan valokuvaamolle.

Ilmoita rekisteröintipisteessä käydessäsi laskun maksaja ja laskutusosoite. Käynti laskutetaan jälkikäteen.

Hyvä tietää ennen rekisteröintipisteeseen tuloa:

Rekisteröintipisteeseen tullessasi varaudu todistamaan henkilöllisyytesi seuraavilla asiakirjoilla:
- poliisin myöntämä voimassaoleva henkilötodistus tai
- passi

Huomaathan, että 1.1.2019 alkaen ajokorttia ei voi enää käyttää henkilöllisyystodistuksena.

Hyväksyttäviä tunnistamisasiakirjoja ovat myös Euroopan talousalueen jäsenvaltion, Sveitsin tai San Marinon viranomaisen myöntämä voimassa oleva passi tai henkilökortti, Euroopan talousalueen jäsenvaltion viranomaisen 1.10.1990 jälkeen myöntämä voimassa oleva ajokortti ja muun valtion viranomaisen myöntämä voimassa oleva passi. Jos sinulla ei ole em. asiakirjoja, poliisi voi tunnistaa pyynnöstä henkilöllisyytesi muilla tavoin. Kela-kortti ei kelpaa tunnistamisasiakirjaksi.

Rekisteröintipisteessä henkilöllisyytesi todennetaan, täytetään toimikorttihakemus ja liitetään tarvittaessa toimikorttiin tuleva valokuva.

Käynti rekisteröintipisteessä kestää noin 15 minuuttia. Toimikortin ja aktivointitunnuslukukuoren valmistus ja toimitus kestää noin kaksi viikkoa.

Mikäli sinulla on kuva sähköisessä muodossa, kuvatiedoston koon tulee olla välillä 172x210 - 309x378 pikseliä (leveys/korkeus = 0,817, tulostustarkkuus 300 dpi, koko 5-200 kB), tiedoston pääte .JPG tai .TIF. Kuvan toimittamisesta tulee sopia ennakkoon rekisteröijän kanssa.

Rekisteröintipisteet

Ylivieskassa
Kallion hallintokeskus, Vierimaantie 5
puh. 044 419 5293

Nivalassa
Nivalan terveyskeskus, Pappilantie 1

puh. 044 419 6582 ja
puh. 044 419 6604

Rekisteröintipisteet ovat avoinna arkisin klo 8 - 16.

Varaa aika asiointia varten.