VALIKKO

Ajankohtaista

Sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan sähköisesti laboratorioon, kansantautihoitajille (mm. diabeteshoitaja, sydänhoitaja, astmahoitaja) sekä äitiysneuvolan ensikäynnille, perhesuunnitteluneuvolaan ehkäisyasioissa ja lastenneuvolan määräaikaistarkastukseen ja jättää soittopyynnön äkillisesti sairastuneen lapsen hoitotodistuksen saamiseksi.

Siirry sähköiseen ajanvaraukseen tästä: Sähköinen ajanvaraus.

Palvelun käyttö edellyttää kirjautumista pankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

24h asiointi terveyskeskuksissa

Valitsemalla sähköisen yhteydenottopyynnön voit kertoa, millaisia sairauden tai vaivan oireita asiasi koskee, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Palvelu tunnistaa mahdollista kiireellistä hoitoa vaativat oireet ja ohjaa tarvittaessa hakeutumaan päivystykseen. Palvelun käyttö ei edellytä kirjautumista tai tunnistautumista esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Pääset kertomaan oireistasi tästä linkistä, tai klikkaa allaolevaa kuvaa. Ohjeet palvelun käyttöön – myös videolla! Klikkaa tästä.

Hyvän elämän perusta

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on 1.1. 2008 toimintansa aloittanut yhteistoiminta organisaatio, joka vastaa hyvinvointi- ja terveyspalveluista Alavieskan ja Sievin kunnissa sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeissa. Väestöpohja alueella on n. 33 700 asukasta.

Kuntayhtymän toimialaan ja tehtäviin kuuluvat valtion kunnille lailla säätämät sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut mukaan luettuna ympäristöterveydenhuolto.

Tehtävänä on myös huolehtia jäsenkuntien väestön erityistason sairaanhoidosta sekä hoitaa muut mahdolliset jäsenkuntien antamat tehtävät.

YHTEYSTIEDOT

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Hallintokeskus
Vierimaantie 5, 4 krs
84100 Ylivieska
Puhelinvaihde 08 419 5000

Toimipaikkojen osoitteet

kirjaamo(at)kalliopp.fi
henkilökohtaiset sähköpostit
etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

laskutusosoite:
Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
c/o Kuntien Hetapalvelut Oy
Rautatiekatu 3
84100 Ylivieska


verkkolaskutusosoite:
TE003721256902

välittäjätunnus:
003701011385 Tieto

Y-tunnus 2125690-2

Tutustu palveluihin