VALIKKO
Asiakkaalle > Ajankohtaista > Potilasturvallisuuden ansiomerkki Kallioon Riitta-Liisa Kujalalle

Potilasturvallisuuden ansiomerkki Riitta-Liisa Kujalalle

Suomen Potilasturvallisuusyhdistys on myöntänyt Peruspalvelukuntayhtymä Kallion kehittämisasiantuntija Riitta-Liisa Kujalalle potilasturvallisuuden ansiomerkin 13.2.2018. Ansiomerkin saivat potilasturvallisuuden kehittäjät, jotka kuuluvat yhdistyksen potilasturvallisuuden asiantuntijajaokseen.

Potilasturvallisuusyhdistys toteaa myöntämisperusteissaan, että ansiomerkkien saajat ovat asiantuntijoita potilasturvallisuuden kehittämisessä ja ovat pitkään tehneet työtä potilasturvallisuuden tason parantamiseksi Suomessa. Yhdistys pitää erityisen merkityksellisenä asiantuntijoiden yhteistyötä, hyvien käytäntöjen jakamista ja uusien, kaikkia hyödyntävien oppaiden laatimista. ”Ansiomerkin saajat ovat osoittaneet aktiivisesti varmistavansa potilasturvallisuutta ja kehittävänsä potilasturvallisuutta. Jokainen ansiomerkin saanut on myös merkittävästi edistänyt avoimuutta ja pitkäjänteisesti kehittänyt potilasturvallisuuskulttuuria”, perusteluissa kerrotaan.

Riitta-Liisa Kujala on työskennellyt Peruspalvelukuntayhtymä Kallion kehittämisasiantuntijana laatu- ja potilasturvallisuusasioiden parissa noin neljän vuoden ajan.

Riitta-Liisa Kujala toteaa, että potilasturvallisuus on kaikkien yhteinen asia